Programa formatiu del 1er semestre per comerç,
mercat i restauració

1. Eines digitals per millorar la relació amb la teva clientela: Whatsapp business

Aquesta aplicació ens permet estar en contacte constant amb la família i amics, però també amb els clients, opció força desconeguda en general. A través de Whatsapp business, coneixerem els avantatges d’aquesta eina per fidelitzar clients, però també acomplint amb la normativa de protecció de dades.
22 i 24 de febrer de les 15:00 a les 16:45h
Professora: Juanita Acevedo

2. L’aparador: la cara del meu negoci

Per poder construir aparadors efectius no n’hi ha prou en fer-los bonics estèticament sinó que han de ser capaços de comunicar l’essència de la marca i mostrar productes que realment interessin. Facilitarem competències que ens permetin millorar l’aspecte general de l’establiment a través de la creativitat.
8 i 10 de març de les 15:00 a les 16:45h
Professora: Susanna Maldonado

3. Fes imatges professionals per al teu establiment (4 hores)

Coneix les possibilitats que ofereix la teva càmera del mòbil: aprèn a fer fotos i transfereix imatges entre dispositius. També ens iniciarem en l’edició d’imatge digital i retoc de les teves fotografies amb programari lliure.
18 i 25 de març de les 15:00 a les 16:45h
Professor: Bernat Ramoneda

4. Coneix el certificat digital i la signatura electrònica

Agilitza tràmits i guanya temps en el teu dia a dia mitjançant la gestió electrònica. Des de la realització de tràmits amb les administracions públiques fins a la signatura de tot tipus de documents.
28 d'abril de les 15:00 a les 16:45h
Professor: Jesús Casas

5. Crea i munta els teus propis vídeos

El vídeo és una gran eina de difusió per a qualsevol tipus d’activitat, i més en aquests moments si tenim en compte el seu consum a Internet i a les xarxes socials. És el mitjà idoni per transmetre missatges de forma original, captar seguidors i donar a conèixer persones i establiments. Aprendrem a editar vídeos des de casa amb programari lliure.
3 i 10 de juny de les 15:00 a les 16:45h
Professor: Bernat Ramoneda

Formulari d'inscripció al programa
formatiu del 1er semestre per comerç,
mercat i restauració

Què haig de saber abans d’inscriure’m?

 • El formulari d'inscripció romandrà actiu fins a que s'hagin realitzat tots els cursos.
 • Es recolliran les inscripcions per cada curs des de l’obertura d’aquest formulari fins el dia abans de l’inici de cada formació a les 13:00h. En el cas de que la formació sigui un dilluns, l’últim dia per tenir en compte les inscripcions serà l’anterior divendres a les 13:00h.
 • Un cop recollides les inscripcions d’un curs, es notificarà al professor i al centre formatiu del llistat esperat d’alumnes, així com s’enviarà el link per accedir a les formacions per correu electrònic als comerços inscrits. En el cas de que la situació ho permeti i es pugui fer alguna sessió en format presencial, ho comunicarem.
 • Per aquells casos que d'un mateix comerç hi hagi més d'un alumne, realitzar una inscripció per a cada alumne.
 • Per qualsevol consulta i/o incidència en relació a la formació, podeu contactar amb Josep Ustrell a través del correu electrònic [email protected].

  Programa de cursos del 1er semestre

  DADES DE L'ESTABLIMENT
  DADES DE L'ALUMNE

  Recordeu que cal formalitzar una inscripció per cada alumne que vulgui assistir als cursos
  Protecció de dades

  Al tramitar el formulari i per tant confirmar la inscripció, accepteu el consentiment de que el Departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada tracti les vostres dades amb la finalitat de gestionar l'enviament de comunicacions per tal de promoure el sector del comerç de la ciutat, així com el seu desenvolupament.
  En el cas de que en algun moment us vulgueu donar de baixa de la formació, no dubteu en contactar a: [email protected] igualada.net.

  Moltes gràcies per col·laborar amb el comerç de la ciutat.


  Ajuntament d’Igualada
  Servei de Comerç
  Av. Mestre Muntaner, 86
  Tel 93 805 04 09 Ext.3255
  [email protected]
  file-pdf-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram