CONTCATE

Programa formatiu del 2n semestre per comerç,
mercat i restauració

1. Fes els teus propis rètols i cartells

Amb aquest taller aprendrem a utilitzar plataformes gratuïtes que ens ajudaran a crear i dissenyar rètols i cartells (tant impresos com en format digital), perquè tot allò que vulguis anunciar o promocionar tingui la màxima visibilitat.

28 i 30 de setembre de 15:00 a les 16:45h
Professor: Bernat Ramoneda 

2. Google My Business + Conca Comerç

Part fonamental de la teva estratègia digital i a la que poques vegades li dones la importància que té és la teva fitxa de Google my Business. Hi ha una sèrie d'oportunitats que pots utilitzar de manera que millori les teves vendes i la visibilitat de la teva botiga i marca. Descobrir com usar-la per vendre i conèixer nous clients és una gran oportunitat que t'ofereix aquesta formació 100% pràctica i amb casos reals d'altres negocis com el teu que són històries interessants de conèixer. A més, aprendràs a compaginar la teva fitxa de Google my Business amb la plataforma Conca Comerç i treure-li el millor partit per a les teves vendes en els últims mesos de l'any. 

6 d'octubre de 15:00 a les 16:45h
Professora: Paulina Jordan

3. Mètodes de pagament

Coneix mètodes alternatius de pagament més enllà de la targeta bancària i els diners en efectiu per fer que el procés de compra dels teus clients s’adapti a les seves necessitats. Coneixerem aplicacions com Bizum o Pay Pal entre d’altres.

27 d'octubre de 15:00 a les 16:45h
Professor: Àngel Muñoz

4. Què és i què no és la comptabilitat?

Sovint, podem tenir una mica d’embolic amb la comptabilitat del nostre negoci. Aquí aprendrem a interpretar un balanç de situació i el compte de pèrdues i guanys, entre altres dubtes que puguin sorgir.

9 i 11 de novembre de 15:00 a les 16:45h
Professor: Josep Estradé

Formulari d'inscripció al programa
formatiu per comerç,
mercat i restauració

Què haig de saber abans d’inscriure’m?

 • El formulari d'inscripció romandrà actiu fins a que s'hagin realitzat tots els cursos.
 • Es recolliran les inscripcions per cada curs des de l’obertura d’aquest formulari fins el dia abans de l’inici de cada formació a les 13:00h. En el cas de que la formació sigui un dilluns, l’últim dia per tenir en compte les inscripcions serà l’anterior divendres a les 13:00h.
 • Un cop recollides les inscripcions d’un curs, es notificarà al professor i al centre formatiu del llistat esperat d’alumnes, així com s’enviarà el link per accedir a les formacions per correu electrònic als comerços inscrits. En el cas de que la situació ho permeti i es pugui fer alguna sessió en format presencial, ho comunicarem.
 • Per aquells casos que d'un mateix comerç hi hagi més d'un alumne, realitzar una inscripció per a cada alumne.
 • Per qualsevol consulta i/o incidència en relació a la formació, podeu contactar amb Josep Ustrell a través del correu electrònic [email protected].

  Programa de cursos del 2n semestre

  DADES DE L'ESTABLIMENT
  DADES DE L'ALUMNE

  Recordeu que cal formalitzar una inscripció per cada alumne que vulgui assistir als cursos
  Protecció de dades

  Al tramitar el formulari i per tant confirmar la inscripció, accepteu el consentiment de que el Departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada tracti les vostres dades amb la finalitat de gestionar l'enviament de comunicacions per tal de promoure el sector del comerç de la ciutat, així com el seu desenvolupament.
  En el cas de que en algun moment us vulgueu donar de baixa de la formació, no dubteu en contactar a: [email protected] igualada.net.

  Moltes gràcies per col·laborar amb el comerç de la ciutat.


  © Ajuntament d’Igualada Servei de Comerç
  closephoneenvelopelocation-arrowellipsis-vfile-pdf-ochevron-down
  Whatsapp
  Necessites ajuda?
  Hola!
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram