Formulari d'inscripció

  Establiment (obligatori)

  Dades de contacte


  Descripció

  Tipologia de comerç

  Adreça (obligatori)

  Població

  Telèfon botiga

  Telèfon Mòbil

  (només l'inclourem si vosaltres ho creieu necessari, per a exemple per vendes a través de Whatsapp)
  Si vull que surti

  Email (obligatori)

  Plana web

  Oferta Igualada Slow Shopping  Indiqueu detalladament l’oferta o promoció que realitzareu durant l’Slow Shopping

  Activitats especials o altres  En aquest apartat podeu incloure qualsevol observació o comentari addicional. Si feu activitats a banda de les ofertes, si les feu individualment o conjuntament amb altres establiments, etc. També si teniu alguna necessitat especial. Per exemple, si requeriu ocupar la via pública. En tal cas, haureu de presentar instància electrònica el més aviat possible que requerirà de la seva posterior validació per part de l'Ajuntament d'Igualada (a www.igualada.cat – sol·licitud d’ocupació de la via pública i petició de material per part de les entitats)

  Vols guanyar el Buff de Cal Maco?

  Compra Slow i participa, és molt senzill:

  1) Fes una foto a l’establiment Slow on has comprat (La compra cal que sigui major a 20€). La 📸 pot ser façana, producte, interior establiment, el que tu vulguis!

  2) Comparteix-la al teu perfil d’instagram amb el #comerçigualada i mencionant el nom de l’establiment i @comerçigualada

  3) Si ets dels 30 primers rebràs un missatge i podràs anar a recollir el Buff a Cal Maco (Plaça de la Creu, 18, d’Igualada)

  Pot participar tothom major de 18 anys.

  El Buff s’ha de recollir personalment a Cal Maco del 7 al 12 de novembre ensenyant el missatge rebut

  Regalem 30 Buff, entre els primers consumidors de l’Igualada Slow Shopping, del 7 al 12 de novembre.

  L’ajuntament d’Igualada, l’àrea de comerç, promou, del 7 al 12 de novembre, la campanya Igualada Slow Shopping, una activitat de dinamització comercial amb l’objectiu de donar a conèixer el potent teixit comercial que té la ciutat, la qualitat i els valors que té el comerç i atraure nous compradors.

  La campanya consisteix en l’oferta i promocions especials que fan els comerços i restaurants coincidint amb la celebració del Festival Rec.0, esdevenint així, una activitat més de promoció de la ciutat i del seu comerç. Per fer-ho, prèviament, es va fer una crida als comerciants i restauradors que a més de les tradicionals promocions fessin ús de la imaginació i s’ofereixi ofertes atractives i originals per atraure nous clients i fidelitzar els existents.

  Prop d’un centenar d’establiments comercials i de restauració prendran part enguany de l’Igualada Slow Shopping realitzarant promocions especials que es podran consultar aquí.

  Ajuntament d’Igualada
  Servei de Comerç
  Av. Mestre Muntaner, 86
  Tel 93 805 04 09 Ext.3255
  [email protected]
  Whatsapp
  Necessites ajuda?
  Hola!
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram