i-Comerç, Suport a la transformació del comerç a Igualada

Saps totes les oportunitats que t’ofereix el món digital pel teu comerç? Sabies que pots vendre a través de les xarxes socials? T’has plantejat que pots trobar nous clients a internet? T’agradaria mantenir els teus clients informats de totes les novetats amb un sol clic? Doncs això t’interessa!

Des del departament de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada creem i-Comerç. T'acompanyem a endinsar-te en un nou concepte de comerç ple d’oportunitats.

Transforma’t!

Aquest projecte, iniciativa de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, pretén donar suport als comerços que vulguin transformar-se digitalment, concretament a 10 comerços que seran seleccionats entre tots els inscrits com a interessats a formar-ne part.

El programa i-Comerç està compost d’una diagnosi, d’una proposta d’estratègia i proposta d’accions a realitzar de la mà de professionals de l’estratègia de marca i la comunicació. S’oferirà formació en aquells aspectes que cada comerç necessiti per a la implementació de l’estratègia i les accions. Així doncs, és imprescindible tenir predisposició a aprendre i a invertir hores en el projecte.

Els únics requisits per optar a entrar en el projecte és ser un comerç al detall, estar ubicat a Igualada i que l’establiment estigui a peu de carrer.

T’interessa? Inscriu-te al programa! Tens temps fins el 30 de novembre.

Un cop tancat el termini d’inscripcions, l’Ajuntament d’Igualada realitzarà una fase de selecció dels 10 comerços finalistes, segons criteri dels consultors externs en funció de la seva idoneïtat i encaix amb el projecte.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Mestre Muntaner, 86
Tel 93 805 04 09 Ext.3255
[email protected]
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram