i-Comerç, Suport a la transformació del comerç a Igualada

Saps totes les oportunitats que t’ofereix el món digital pel teu comerç? Sabies que pots vendre a través de les xarxes socials? T’has plantejat que pots trobar nous clients a internet? T’agradaria mantenir els teus clients informats de totes les novetats amb un sol clic? Doncs això t’interessa!

Des del departament de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada creem i-Comerç. T'acompanyem a endinsar-te en un nou concepte de comerç ple d’oportunitats.

Transforma’t!

Aquest projecte, iniciativa de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, pretén donar suport als comerços que vulguin transformar-se digitalment, concretament a 10 comerços que seran seleccionats entre tots els inscrits com a interessats a formar-ne part.

El programa i-Comerç està compost d’una diagnosi, d’una proposta d’estratègia i proposta d’accions a realitzar de la mà de professionals de l’estratègia de marca i la comunicació. S’oferirà formació en aquells aspectes que cada comerç necessiti per a la implementació de l’estratègia i les accions. Així doncs, és imprescindible tenir predisposició a aprendre i a invertir hores en el projecte.

Els únics requisits per optar a entrar en el projecte és ser un comerç al detall, estar ubicat a Igualada i que l’establiment estigui a peu de carrer.

Inscripcions tancades.

Coneix de primera mà l'experiència d'aquest projecte!

Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!