Del 6 al 11 de maig torna la campanya Igualada Slow Shopping

 

Seixanta- cinc establiments comercials i de la restauració oferiran promocions especials

 

L’Igualada Slow Shopping és un esdeveniment organitzat per l'àrea de comerç de l'Ajuntament d'Igualada en el marc del Festival Rec.0. , la iniciativa que combina moda, cultura i gastronomia a la ciutat. Durant la setmana del 6 al 11 de maig, els establiments comercials i de restauració participants oferiran descomptes i promocions especials per animar els ciutadans a gaudir de la gastronomia local i a comprar a les botigues de la ciutat.

Aquest any, un total de 65 establiments han decidit unir-se a Igualada Slow Shopping, oferint una gran varietat de productes i serveis a preus especials. Els clients tindran l'oportunitat de descobrir les últimes tendències de moda, gaudir de la gastronomia local i adquirir productes únics i exclusius en un ambient tranquil i acollidor.

Entre les diferents ofertes i promocions podem trobar els tradicionals descomptes però també rebaixes en noves col·leccions, esmorzars especials o fins i tot ofertes de tallers mecànics. Tots els establiments participants estaran identificats amb un vinil distintiu davant els seus locals.

Es distribuiran 10.000 mapes de la ciutat amb els diferents establiments i les diferents propostes que ofereixen que seran distribuïts en diferents punts de la ciutat i al Rec Stores.

Amb l’objectiu també de promocionar la ciutat i el seu comerç entre els visitants del Rec.0, l’associació Igualada Comerç duu a terme, de l’8 al 11 de maig, el Made.igd al Pavelló de la Divina Pastora, de 10:00 a 22:00.

Així doncs, si ets un amant de les compres i de la gastronomia, no pots perdre't Igualada Slow Shopping. Vine a Igualada del 6 al 11 de maig i gaudeix de descomptes, promocions i activitats especials en una experiència de compres única i inoblidable. No ho dubtis més i descobreix tot el que la ciutat té per oferir-te en aquesta setmana tan especial.

El regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Marcè, anima a tothom a participar i gaudir d’un centre comercial urbà que s’ha preparat per oferir proximitat i qualitat en tots els seus productes. Compreu a casa!

 

Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!