CONTACTE

L’ajuntament d’Igualada, l’àrea de comerç, promou, del 7 al 12 de novembre, la campanya Igualada Slow Shopping, una activitat de dinamització comercial amb l’objectiu de donar a conèixer el potent teixit comercial que té la ciutat, la qualitat i els valors que té el comerç i atraure nous compradors.

La campanya consisteix en l’oferta i promocions especials que fan els comerços i restaurants coincidint amb la celebració del Festival Rec.0, esdevenint així, una activitat més de promoció de la ciutat i del seu comerç. Per fer-ho, prèviament, es va fer una crida als comerciants i restauradors que a més de les tradicionals promocions fessin ús de la imaginació i s’ofereixi ofertes atractives i originals per atraure nous clients i fidelitzar els existents.

Prop d’un centenar d’establiments comercials i de restauració prendran part enguany de l’Igualada Slow Shopping realitzarant promocions especials que es podran consultar aquí.

Vols guanyar el Buff de Cal Maco?

Compra Slow i participa, és molt senzill:

1) Fes una foto a l’establiment Slow on has comprat (La compra cal que sigui major a 20€). La 📸 pot ser façana, producte, interior establiment, el que tu vulguis!

2) Comparteix-la al teu perfil d’instagram amb el #comerçigualada i mencionant el nom de l’establiment i @comerçigualada

3) Si ets dels 30 primers rebràs un missatge i podràs anar a recollir el Buff a Cal Maco (Plaça de la Creu, 18, d’Igualada)

Pot participar tothom major de 18 anys.

El Buff s’ha de recollir personalment a Cal Maco del 7 al 12 de novembre ensenyant el missatge rebut

Regalem 30 Buff, entre els primers consumidors de l’Igualada Slow Shopping, del 7 al 12 de novembre.

© Ajuntament d’Igualada Servei de Comerç
closephoneenvelopelocation-arrowellipsis-vchevron-down
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram