CONTACTE

iBONS d'Igualada

L’Ajuntament d’Igualada ha impulsat la implementació d’un pla de reactivació del comerç i la restauració, amb la col·laboració dels principals actors públics i privats de la ciutat i del territori.

L’Ajuntament d’Igualada, a través del departament de Dinamització Econòmica, té entre les seves funcions impulsar accions dirigides a la promoció econòmica de la ciutat, procurant el desenvolupament econòmic d’Igualada, i donar suport i coordinar esforços de tots aquells sectors i entitats compromesos en la reactivació comercial de la ciutat.

L’Ajuntament d’Igualada és l’òrgan encarregat de gestionar el projecte de Bons de Consum a Igualada, els “iBons d’Igualada”. El projecte iBons d’Igualada té com objecte la reactivació del comerç minorista, restauració, agències de viatge i reparació de teixits o electrodomèstics, establint l’emissió de bons de compra de 10 euros i sent beneficiaris els/les empadronats a Igualada majors de 16 anys, millorant el fons de liquiditat a curt termini dels establiments d’aquests sectors i motivant els/les ciutadans/es d’Igualada en la compra a aquests establiments.

Fes clic aquí per a més informació.

© Ajuntament d’Igualada Servei de Comerç
closephoneenvelopelocation-arrowellipsis-vchevron-down
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram