Guanyadors 2023

1er premi - Tallers Marcel Claramunt

2n premi - Texpi

3r premi - Òptica Rodrigo

En el marc de la 34a edició de Mostra Igualada - Fira d’espectacles infantils i juvenils, que se celebrarà del 30 de març al 2 d’abril, l’Ajuntament convoca l’onzè concurs d’aparadors Mostra Igualada amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat.

Bases del concurs

1. Participants

Hi podran participar tots els establiments comercials d’Igualada.

2. Tema

Transforma el teu aparador en un teatre on tot és possible!

Aquesta temàtica està totalment relacionada amb la Mostra Igualada. Concretament aquest any es basa en la frase “no se pueden poner puertas al campo” en referència a la inutilitat de posar límits i fronteres en un espai de llibertat. El teatre és ficció i llibertat creativa. La porta és una invitació a anar al teatre i a deixar-se portar per aquest món paral·lel ple d’imaginació.3. Durada

L’aparador haurà d’estar decorat des del 20 de març al 2 d’abril de 2023. En el cas que un establiment inscrit no tingui l’aparador decorat durant aquests dies, es considerarà fora de concurs.

4. Premis

S’atorgaran tres premis:
1r. premi, dotat amb 500 €.
2n. premi, dotat amb 300 €.
3r. premi, dotat amb 100 €.

5. Jurat

El jurat estarà format per un representant de cada entitat organitzadora i persones relacionades amb el món de l’art. Les deliberacions del jurat seran secretes i inapel·lables. El veredicte es publicarà a la pàgina www.mostraigualada.cat i a les xarxes socials a partir del 31 de març 2023.

6. Criteris de valoració

El jurat valorarà els següents criteris: l’originalitat i la creativitat, la qualitat artística, el disseny i el grau de
vinculació amb el tema del concurs.

7. Fotografia

El participant haurà d’enviar una fotografia de l’aparador decorat, com a molt tard el dia 21 de març
al correu electrònic comer[email protected] o al Whatsapp de Comerç Igualada 639 09 69 45.

8. Inscripcions

Seran gratuïtes i es podran formalitzar per Internet, a través del portal de comerç de l’Ajuntament d’Igualada www.comerçigualada.cat, per correu electrònic a l’adreça [email protected] o de forma presencial, entregant la butlleta adjunta al Servei de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada: Avda. Mestre Muntaner, 86.
El període d’inscripció es tancarà el dimecres 22 de febrer de 2023 a les 12 h.

9. “El Joc del Comerç”

La inscripció al concurs d’aparadors implica la participació a “El Joc del Comerç de la Mostra”.
En aquest joc, els participants hauran de relacionar cada aparador amb un color: blau, groc, verd o vermell.
L’organització proporcionarà l’adhesiu de color, que s’haurà de col·locar a dins de l’aparador.
En el diari de Mostra Igualada, hi haurà un espai dedicat al joc, que inclourà una llista amb el nom i l’adreça de tots els comerços participants. Els participants hauran d’identificar el color de l’aparador de, com a mínim,15 comerços i dipositar la butlleta al Punt d’informació de Mostra Igualada (plaça de Cal Font, durant la fira) o a Cal Maco, alberg i oficina de turisme (Plaça de la Creu,18). La data límit per a participar en el sorteig és fins el 12 d’abril. Entre tots els participants que ho hagin relacionat correctament, se sortejarà una tauleta digital el dia 23 d’abril.

10. Distintius

L’organització facilitarà a tots els establiments participants un distintiu que acredita la seva participació i que haurà de ser exposat en un lloc visible durant el període de durada del concurs.

11. Drets d’imatge

Les persones participants cediran a l’Ajuntament d’Igualada els drets de reproducció, distribució i comunicació pública sobre la imatge del seu aparador i aquest podrà fer publicitat en el format o suport que consideri oportú.

Butlleta d'inscripció

10 Concurs d'aparadors
Mostra Igualada

  Nom comercial de l'establiment (obligatori)

  Dades de contacte


  Adreça de l'establiment (obligatori)

  Nom del representant (obligatori)

  Cognoms del representant (obligatori)

  Telèfon de contacte

  Email de contacte (obligatori)


  Aquest formulari serveix única i exclusivament per inscriure’s. Les dades aportades només s’utilitzaran per gestionar el Concurs d’Aparadors per part del Departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada.

  Ajuntament d’Igualada
  Servei de Comerç
  Av. Mestre Muntaner, 86
  Tel 93 805 04 09 Ext.3255
  [email protected]
  Whatsapp
  Necessites ajuda?
  Hola!
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram