ALGUNS COMERÇOS JA HAN ACONSEGUIT EXHAURIR TOTS ELS SEUS IBONS DISPONIBLES

3 de desembre de 2021

A poc més d’una setmana de finalitzar la campanya, molts establiments comencen a assolir l’objectiu d’haver exhaurit tots els iBons dels que disposaven. Totes les botigues tenien 250 iBons disponibles, amb la finalitat que tot el comerç pogués gaudir de la campanya. Així doncs, ja hi ha establiments que han assolit aquest límit.

La campanya iBons d’Igualada funciona a través de la compra de bons que el consumidor pot descarregar-se a través de l’aplicació i que pot consumir fins al 12 de desembre o fins a finalitzar les existències. El preu del bo és de 10 euros, dels quals el ciutadà només paga 6 euros i els 4 restants els subvenciona l’Ajuntament. Cada ciutadà pot adquirir fins a 5 bons. Només cal ser major d’edat i estar empadronat a Igualada. En total, s’han emès bons per un valor de 100.000 euros, dels quals, cada comerç pot disposar d’un màxim de 2.500 euros en bons.

Des de l’ Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, es felicita els establiments adherits i sobretot a aquells que amb tant entusiasme i implicació estan aconseguint exhaurir tots els seus  iBons.

La campanya, que està organitzada per l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, aconsegueix amb aquesta iniciativa fomentar la compra en el comerç local. iBons és una altra eina per a la dinamització del comerç de la ciutat, un dels sectors més afectats per la situació de pandèmia provocada per la Covid-19.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Barcelona 105 - Tecnoespai
Tel 93 806 65 55
[email protected]
twitter-squarefacebook-square
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!