Comerç Igualada organitza un taller de cuina d’aprofitament

6 de març de 2022

L’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada ha organitzat un taller de cuina d’aprofitament dedicat a transmetre les bases de la cuina de l'aprofitament, on res es llença i les receptes "s'enllacen" a través de les sobres d'una com a ingredient principal en l'altre. S’ensenyarà a elaborar tres receptes veganes, sense gluten i sense residus per a la iniciació en la cuina d’aprofitament. El taller és gratuït i inclou material i receptes per als participants.

Així, la cita ha sigut el dissabte 5 de març de les 11 a les 13 hores a l’Aula de cuina del Mercat de la Masuca.

El taller va anar a càrrec de Berta Garriga, a través del seu projecte Arrels Voladores, un conjunt d’iniciatives que desenvolupa per a produir canvis de vida cap a la sostenibilitat.

L’activitat s’emmarca en la  campanya “Mou-te pel Zero!” que té l’objectiu de promocionar la reducció de la generació de residus i impulsar la compra al comerç local. A més de tallers com aquest, la campanya proposa diferents reptes relacionats amb el comerç i la reducció de residus que permeten guanyar punts i descomptes.

Aquest projecte està impulsat per l’Ajuntament d’Igualada i compte amb el suport de les empreses Original Buff i Curtidos Badia.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Barcelona 105 - Tecnoespai
Tel 93 806 65 55
[email protected]
twitter-squarefacebook-square
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!