CONTACTE

1er Concurs d'aparadors Nadalenc!

Coneix els guanyadors!

1er premi: Verd de blau

2n premi: Opticàlia Igualada

3r premi: Farmàcia Esteve

 

Inscripcions al Joc del Comerç
En el marc de la Campanya de Nadal "A Igualada per Nadal fem pinya!" impulsem el 1er Concurs d’Aparadors Nadalenc organitzat pel Departament de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada!

De concursos d’aparadors a Igualada se’n han celebrat regularment, de forma anual, durant els dies de la Mostra Igualada. Aquest any donada la situació excepcional derivada de la Covid19, el 8è concurs d’aparadors previst pel març del 2020 va quedar anul•lat. 

L’actual concurs presenta moltes novetats! Aquí trobareu tota la informació!

Com a usuari vols participar al Joc del Comerç? 

Recorda que els comerços participants al Concurs d’Aparadors de Nadal hauran col·locat "una pinya" en algun punt del seu aparador decorat. Aquesta pinya estarà situada a la vista dels que observeu l’aparador i en cap cas s’ha de necessitar tocar, apartar o moure articles de l’aparador decorat per trobar-lo.

Una vegada descarregada l’aplicació TREBUS i us dirigiu als comerços que apareixeran al mapa interactiu (en forma de tresor), caldrà observar l’aparador, trobar l’objecte amagat i valorar la decoració. Un cop aconseguit, podreu passar al següent establiment i repetir el procediment. Tot això us permetrà obtenir punts que, una vegada superat el mínim, entrareu a formar part del sorteig!

Podreu jugar al Joc del Comerç des del 10 de desembre fins el 10 de gener. I és apte per a tots els públics!

En què consisteix? 

El Concurs d’Aparadors té dues vessants, el propi Concurs d’aparadors i el Joc del Comerç.

Participen al Concurs d’Aparadors tots aquells comerços d’Igualada que s’hi inscriuen. Per fer-ho, només cal omplir el formulari d’inscripció. Un cop inscrits, els comerços mantindran decorats els aparadors durant el termini establert en les bases, sempre sota la temàtica nadalenca. Així mateix, amagaran un objecte (proporcionat per l’organització) que serà el que els usuaris del Joc del Comerç hauran de trobar!

Durant el període actiu del concurs, s’aniran rebent les puntuacions dels propis ciutadans que participin al Joc del Comerç. Una vegada finalitzat, es durà a terme el recompte i es publicaran els establiments guanyadors al portal de Comerç Igualada! Recordem que els premis pels establiments guanyadors del concurs són:

1er premi: 500,00€

2n premi: 300,00€

3er premi: Una falca de radio a Radio Igualada.

 

Consulta quins comerços s'han inscrit. Clica aquí.

 

Al Joc del Comerç hi participen tots aquells usuaris que vulguin passar una bona estona admirant els aparadors de la ciutat. Per fer-ho, cal descarregar-se l’aplicació TREBUS, de l'empresa local Talentia Gestió, (disponible per Android i iOS) i inscriure’s, per tal de rebre el codi per poder jugar.

Tots els jugadors hauran de seguir el circuit de comerços, observar els aparadors decorats, descobrir on està l'objecte amagat i valorar els aparadors!

Com més tresors es trobin, més punts s'acumulen! Tothom que passi de la mínima puntuació exigida, entrarà al sorteig de 10 lots de productes comprats al comerç d’Igualada valorats en 170€ cada un!

Ets un comerç i vols participar al concurs? 

Aquí trobareu tota la informació que necessiteu. Us podeu descarregar les bases del concurs així com completar el formulari d’inscripció.
Llegeix les bases i inscriu-te!Consulta els comerços que ja s'han inscrit!

FAQs

En aquest apartat anirem posant les preguntes més freqüents i les seves respostes, així trobareu tota la informació que necessiteu d'una forma àgil i còmode!

CONCURS D'APARADORS

1. Sóc un comerç i vull participar al Concurs d'Aparadors. Quins requisits haig de complir? 
Per participar al Concurs d'Aparadors és necessari ser un establiment comercial d'Igualada, estar situat a peu de carrer i haver-se inscrit correctament a través del formulari d'inscripció. 

2. Quants dies haig de tenir l'aparador decorat? 
Del 10 de desembre al 10 de gener. 

3. Té algun cost econòmic pel comerç el fet de participar al Concurs d'Aparadors? 
La inscripció i participació és gratuïta. 

4. Hi ha premis pels comerços vencedors del Concurs d'Aparadors? 
Sí. Un primer premi valorat en 500€, un segon de 300€ i un tercer que consisteix en una falca de radio a Radio Igualada. 


JOC DEL COMERÇ

1. Vull jugar al Joc del Comerç, què haig de fer? 
Et recomanem que llegeixis l'apartat "Com a usuari vols participar al Joc del Comerç?". Allà trobaràs tota la informació que necessites. Si et queden dubtes, envia'ns un correu electrònic a [email protected] i respondrem amb la major brevetat possible. 

2. Quan podré jugar? 
Pensa que el Joc del Comerç va lligat amb el Concurs d'Aparadors. Per això estarà disponible els mateixos dies que el Concurs estarà actiu. Això serà del 10 de desembre al 10 de gener. 

3. Puc jugar des de casa? 
No. Has de visitar els aparadors dels comerços que apareixen al mapa interactiu de l'app TREBUS per poder respondre les preguntes. Així que hauràs de sortir a visitar el comerç de la ciutat!

4. Si jugo al Joc del Comerç, puc guanyar algun premi? 
Sí! Tots aquells que completeu el joc i supereu el mínim de punts, entrareu en un sorteig de 10 lots de productes comprats a establiments comercials d'Igualada valorats en 170€ cada un!

Projecte organitzat per l'àrea de comerç de l'Ajuntament d'Igualada. 

Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Partners: Talentia Gestió, i A360

© Ajuntament d’Igualada Servei de Comerç
closephoneenvelopelocation-arrowellipsis-vchevron-down
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram