CONTACTE

Programa formatiu del 2on semestre per comerç,
mercat i restauració

DESEMBE

Edició de fotografia amb Anaís Sánchez

Aprendrem quines apps d’edició de fotografia ens podem descarregar i utilitzar amb el mòbil, així com també aprendrem a editar imatges per poder-les penjar a les nostres xarxes socials.

1 desembre, de 15:00 a 17:00h.

Aula de formació de l’Igualada Fashion Lab

c/ Lleida, 53, 3a planta

Formulari d'inscripció al programa
formatiu per comerç,
mercat i restauració

Què haig de saber abans d’inscriure’m?

 • Es recolliran les inscripcions per cada curs des de l’obertura d’aquest formulari fins el dia abans de l’inici de cada formació a les 13:00h. En el cas de que la formació sigui un dilluns, l’últim dia per tenir en compte les inscripcions serà l’anterior divendres a les 13:00h. Un cop recollides les inscripcions d’un curs, es notificarà al professor i al centre formatiu del llistat esperat d’alumnes.
 • Per aquells casos que d'un mateix comerç hi hagi més d'un alumne, realitzar una inscripció per a cada alumne.
 • Per qualsevol consulta i/o incidència en relació a la formació, podeu contactar amb Josep Ustrell a través del correu electrònic [email protected].

  Programa de cursos del 2on semestre

  DADES DE L'ESTABLIMENT

  DADES DE L'ALUMNE

  Recordeu que cal formalitzar una inscripció per cada alumne que vulgui assistir als cursos

  Protecció de dades

  Al tramitar el formulari i per tant confirmar la inscripció, accepteu el consentiment de que el Departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada tracti les vostres dades amb la finalitat de gestionar l'enviament de comunicacions per tal de promoure el sector del comerç de la ciutat, així com el seu desenvolupament.
  En el cas de que en algun moment us vulgueu donar de baixa de la formació, no dubteu en contactar a: [email protected] igualada.net.

  Moltes gràcies per col·laborar amb el comerç de la ciutat.

  © Ajuntament d’Igualada Servei de Comerç
  closephoneenvelopelocation-arrowellipsis-vchevron-down
  Whatsapp
  Necessites ajuda?
  Hola!
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram