Cursos i tallers enfocats al comerç d'Igualada

Setembre, octubre i novembre

1a part - Canvis a la societat i el consum: Que valora ara el consumidor

Dimarts 26/09/2023 a les 15:00h - Espai Cívic Centre

Xerrada - col·loqui (Núria Beltran)

Farem un repàs als canvis en els hàbits i valors de consum de la nostra societat i els relacionarem amb el que les persones participants observen en els seus negocis. L'objectiu és detectar oportunitats per activar els ressorts de venda del seu establiment.

2a part - Què fa bona una botiga o un eix comercial

Dimarts 10/10/2023 a les 14:45h - Espai Cívic Centre

Taller (Núria Beltran)

Partirem de l'exploració de què ens mou, com a persones individuals, a sortir i a triar lloc de compra, lleure i entreteniment. Introduirem uns conceptes que poden complir o no els espais de venda i que, si estan ben treballats, connecten amb la naturalesa humana i els hàbits de consum actual.

A partir d'aquí, en un treball en grup, comentarem experiències dels participants i propostes d'acció concretes, amb l'objectiu que cada u s'emporti una idea útil per al seu negoci.

Un aparador fascinant. Edició Nadal!

Dimarts 7/11/2023 a les 15:00h - Espai Cívic Centre

Curs (Bibiana Becerra)

Com podem fer aturar al vianant davant el nostre establiment? És possible que quedi seduït pel que oferim? Si! Avancem-nos als seus desitjos.

Tractarem temes fonamentals d’un aparador de Nadal, com la seva funcionalitat, l’estil propi (som diferents a la resta), la simplicitat (missatges directes i clars), la distinció (originalitat), el fil conductor (coherència), la indagació de l’entorn (l’oportunitat per vendre) i l’adaptació (estalvi de materials).

Formulari d'inscripció:

Què haig de saber abans d’inscriure’m?

 • Es recolliran les inscripcions per cada curs des de l’obertura d’aquest formulari fins el dia abans de l’inici de cada formació a les 13:00h. En el cas de que la formació sigui un dilluns, l’últim dia per tenir en compte les inscripcions serà l’anterior divendres. Un cop recollides, es notificarà al professor i al centre formatiu del llistat esperat d’alumnes.
 • Per aquells casos que d'un mateix comerç hi hagi més d'un alumne, realitzar una inscripció per a cada alumne.
 • Per qualsevol consulta i/o incidència en relació a la formació, podeu contactar amb Josep Ustrell a través del correu electrònic [email protected].
 • La inscripció és gratuïta però l'assistència obligatòria. En cas de no poder assistir, notificar amb anterioritat per poder deixar la plaça a una altra persona.

  DADES DE L'ESTABLIMENT

  DADES DE L'ALUMNE

  Recordeu que cal formalitzar una inscripció per cada alumne que vulgui assistir als cursos

  Protecció de dades

  Al tramitar el formulari i per tant confirmar la inscripció, accepteu el consentiment de que el Departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada tracti les vostres dades amb la finalitat de gestionar l'enviament de comunicacions per tal de promoure el sector del comerç de la ciutat, així com el seu desenvolupament.
  En el cas de que en algun moment us vulgueu donar de baixa de la formació, no dubteu en contactar a: ustrellj@aj- igualada.net.

  Moltes gràcies per col·laborar amb el comerç de la ciutat.

  Ajuntament d’Igualada
  Servei de Comerç
  Av. Mestre Muntaner, 86
  Tel 93 805 04 09 Ext.3255
  [email protected]
  Whatsapp
  Necessites ajuda?
  Hola!
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram