Del 8 al 13 de maig torna l’Igualada Slow Shopping, coincidint amb l’esdeveniment del REC.0

26 d'abril de 2023

L'Igualada Slow Shopping és una iniciativa destinada a promoure el teixit comercial d'Igualada amb els seus valors i la seva qualitat aprofitant l'esdeveniment multitudinari del REC.0. Aquesta campanya ofereix promocions especials als establiments comercials i de restauració, que es podran consultar al web de comerç de l’Ajuntament d’Igualada (www.comerçigualada.cat). A més, es distribuiran 10.000 mapes de la ciutat amb les diferents ofertes i establiments, i es farà publicitat a través de premsa i xarxes socials.

A dia d’avui ja hi ha més de 50 comerços inscrits a la iniciativa. Per a més informació i inscripcions, els establiments interessats poden visitar la pàgina web i formalitzar la seva inscripció a https://www.comerçigualada.cat/formulari-igualada-slow-shopping/ fins demà dijous 27 d'abril a les 13:00 hores.

Aquesta edició de l'Igualada Slow Shopping presentarà una novetat molt interessant: "Wine don't you draw?", una iniciativa duta a terme per dues estudiants de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Barcelona, la Georgina Llanes i la Yanting He, que consistirà en pintar en uns grans plafons les sensacions i emocions que els hi desperti als participants la degustació d’un vi de proximitat que se'ls hi oferirà. El vi que s'utilitzarà serà proporcionat pels establiments d'enoturisme de la Sectorial de Turisme de la Unió Empresarial de l'Anoia, i les pintures seran cedides per Pintures Godoy. Aquesta experiència tindrà lloc el dissabte 13 de maig a la Plaça de la Creu d'Igualada, de les 17 a les 20 hores.

Així mateix, l'associació Igualada Comerç durà a terme del 10 al 13 de maig el Made.Igd al Pavelló de la Divina Pastora, on diversos establiments de la ciutat tindran el seu espai al REC.0 oferint els seus productes amb grans descomptes. Aquesta és una oportunitat única per als visitants de conèixer la ciutat i el seu teixit comercial, i així mateix, per als comerciants de donar a conèixer els seus productes.

L’Igualada Slow Shopping és una iniciativa que convida a gaudir d'un centre comercial urbà que ofereix proximitat i qualitat en tots els seus productes, i ofertes. El regidor de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament d'Igualada ha animat a tothom a participar i a gaudir d'aquesta oportunitat única.

Més informació a: https://comerçigualada.cat

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Barcelona 105 - Tecnoespai
Tel 93 806 65 55
[email protected]
twitter-squarefacebook-square
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!