Del 9 al 15 de maig torna l’Igualada Slow Shopping amb promocions especials del comerç local

4 de maig de 2022

Més de vuitanta establiments comercials i de restauració prendran part en la dotzena edició de l’Igualada Slow Shopping, del 9 al 15 de maig, una activitat que promou l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada amb la sintonia de les associacions de comerciants locals i RecStores.

Molts d’aquests establiments realitzaran promocions especials que es podran consultar al web comerçigualada.cat/igualada-slow-shopping. Els establiments participants col·locaran un vinil distintiu davant els seus locals per senyalitzar la seva implicació, així com tota la informació quedarà plasmada en un mapa que es podrà aconseguir als punts d’informació del Rec.0, a Igualada Comerç i a l’Ajuntament d’Igualada.

Com activitats diferenciadores, Llucià Moda organitza una festa el dissabte 14 a la tarda, amb DJ i copa de cava, i A Grams us convida a tastets de productes al llarg de la setmana.

Torna el Made.igd que amplia nombre de dies

Amb l’objectiu de promocionar la ciutat i el seu comerç entre els visitants al Rec.0, Igualada Comerç durà a terme, de l’11 al 14 de maig, el Made.igd al Pavelló de la Divina Pastora, de 10:00 a 22:00. Per primera vegada el Made.Igd durarà els quatre dies i el mateix horari del Rec.0. Aquesta és una aposta que dona resposta a la petició dels comerciants que en les darreres edicions varen mostrar l’interès de ser presents de dimecres a dissabte. Sempre s’havia participat només en dissabte i en diferents formats.

El poliesportiu de la Divina Pastora acollirà la proposta d’Igualada Comerç amb setze espais tipus stands amb botigues i una zona lúdica. La proposta estarà integrada en el circuit del Rec.0, amb l’objectiu de donar a conèixer la varietat i qualitat comercial de la ciutat. Com a important novetat serà la incorporació de tres importants botigues de fàbriques igualadines.

El Made.Igd va néixer l’any 2017 per tal de promoure el comerç de proximitat coincidint amb La Gran Festa del Vi i el REC.0 Experimental Stores, al pati del Museu de la Pell d’Igualada, en un espai efímer dissenyat per alumnes de l’Escola d’Art Gaspar Camps i ambientat amb música en viu.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Barcelona 105 - Tecnoespai
Tel 93 806 65 55
[email protected]
twitter-squarefacebook-square
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!