El comerç se suma a la Mostra d’Igualada amb el concurs d’aparadors

23 de març de 2022

Un any més, en el marc de la Mostra d’Igualada, tindrà lloc el concurs d'aparadors comercials que organitza l’àrea de comerç de l’Ajuntament d'Igualada amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat, sumant i aprofitant les sinergies d’un esdeveniment que porta a la ciutat gent d’arreu.

Una vintena de botigues s’han sumat al repte de decorar l’aparador seguint la temàtica d’enguany i l’exposaran del 21 de març al 3 d’abril. Per distingir-los tots ells comptaran amb un distintiu que acreditarà la seva participació al concurs.

Aquest any més que mai, els comerços d’Igualada han obert la ment i la mirada per reproduir el concepte dels 360º amb què la fira reivindica tenir un esperit crític. Al cartell oficial apareix la icònica imatge d’un cavall amb els ulls tapats que, obedient, només veu el que el fan mirar. Quines altres maneres hi ha per explicar-ho?

El divendres 1 d’abril a la tarda, un jurat integrat per persones vinculades a la Mostra i al món de l’art premiarà els tres guanyadors per tal que durant el cap de setmana tothom tingui ocasió de visitar-los. El primer premi rebrà 500 euros, el segon 300 euros i el tercer una falca publicitària a Ràdio Igualada.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Mestre Muntaner, 86
Tel 93 805 04 09 Ext.3255
[email protected]
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram