CONTACTE

El Joc del Comerç del 10è Concurs d’Aparadors de la Mostra Igualada va concloure aquest dissabte passat amb l’entrega del premi

25 d'abril de 2022

Un any més, tot aquell que ha volgut, ha pogut gaudir d’una passejada tot observant i admirant els aparadors decorats del 10è Concurs d’Aparadors de la Mostra Igualada mentre participava al joc del comerç. I al fer-ho, entraven en el sorteig d’una tauleta digital.

El joc va estar actiu des de l’inici del concurs i fins el passat 10 d’abril. A partir d’aquesta data, ja no s’admetien més butlletes i es preparava el sorteig per realitzar-lo el dia de St. Jordi, a l’estand de Ràdio Igualada.

Per jugar al Joc del Comerç calia visitar els aparadors dels comerços que participaven en el concurs d’aparadors. Una vegada davant l’aparador, l’objectiu era descobrir el color de la bola que s’hi amagava. Aquesta podia ser groga, verda, vermella o blava. La resposta s’havia d’anotar a la butlleta del diari de la mostra, i quan s’havien visitat un mínim de 15 comerços, calia entregar la butlleta al punt habilitat a la Sala d’Exposicions, entrant així en el sorteig del dia 23 d’abril.

A la una del migdia, el regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Marcè, va fer entrega de la tauleta digital a l’afortunat, el qual va poder recollir el premi al mateix moment.

Així tanca doncs la desena edició del concurs d’aparadors que organitza l’àrea de comerç de l’Ajuntament d’Igualada amb la il·lusió de preparar futurs concursos que aniran plens de canvis i novetats.  

© Ajuntament d’Igualada Servei de Comerç
closephoneenvelopelocation-arrowellipsis-vchevron-down
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram