El Joc del comerç ofereix l’oportunitat de guanyar premis fins el 30 de maig a Igualada

25 de maig de 2021

Per concursar cal l’aplicació Trebus i respondre diverses preguntes visitant els aparadors dels comerços decorats per La Mostra

El departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada promou fins al 30 de maig una nova edició del Joc del Comerç. Es tracta d’un concurs en el què s’anima als participants a visitar i observar els aparadors decorats en motiu de La Mostra i guanyar premis responent unes preguntes per entrar en el sorteig de diferents regals, com ara un patinet elèctric, un altaveu portàtil o uns auriculars sense cables.

Per jugar al Joc del Comerç cal inscriure’s al web del concurs d’aparadors (www.comerçigualada.cat) o bé escanejant el codi QR dels cartells dels comerços participants. A continuació es rebrà un codi al correu electrònic que  permetrà jugar al joc. Per fer-ho caldrà descarregar l’aplicació TREBUS, escollir el circuit corresponent al Joc del Comerç i introduir el codi que s’ha obtingut.

L’objectiu del joc és visitar els aparadors dels comerços que apareixeran en el mapa de l’aplicació en forma de tresors, esbrinar el nombre de cares que s’amaguen en les decoracions i respondre correctament les preguntes que l’aplicació va proposant. Totes les preguntes seran de temàtica igualadina. Visitar aparadors i respondre correctament les preguntes permetrà l’obtenció de punts que, una vegada superat el mínim, garantirà la participació al sorteig.

Tan l’aplicació TREBUS com el procés d’inscripció per rebre el codi del joc, són totalment gratuïts. S’hi podrà participar fins el 30 de maig, moment en què es realitzarà el sorteig dels premis.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Mestre Muntaner, 86
Tel 93 805 04 09 Ext.3255
[email protected]
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram