El Mercat de la Masuca estrena el nou espai celebrant la castanyada amb els clients

26 d'octubre de 2022

El matí de dissabte 29 es podrà visitar el nou espai central gaudint també de música ambient


El Mercat de la Masuca d’Igualada estrena aquest cap de setmana un nou espai central al seu interior celebrant la castanyada amb els clients. El matí de dissabte 29 d’octubre tindrà lloc la inauguració d’aquesta nova zona en què els visitants podran degustar castanyes cuites, acompanyats de música ambient.

Al llarg dels mesos de setembre i octubre l’Ajuntament d’Igualada ha dut a terme una lleugera intervenció per adequar la zona central del mercat a les necessitats dels clients, substituint unes parades sense ús per un nou espai, una plaça interna d’aproximadament 100 metres quadrats amb taules, cadires i wifi gratuïta. També s’han decorat les parades del voltant amb temàtiques pròpies d’un mercat de productes de proximitat.

L’Ajuntament i l’Associació de placers del Mercat de la Masuca animen a tothom a fer una passejada pel mercat aquest dissabte, gaudir de la castanyada amb paradistes i clients i descobrir així aquest nou espai.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Mestre Muntaner, 86
Tel 93 805 04 09 Ext.3255
[email protected]
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram