El Mercat de la Masuca organitza el segon "Mercat Animat", la jornada gastronòmica per tastar el Mercat

3 de juny de 2022

L'Associació de Botiguers de la Masuca organitza aquest proper dissabte 11 de juny, la segona edició del "Mercat Animat", una nova jornada gastronòmica per degustar els millors productes del Mercat de la Masuca d'Igualada. Els paradistes participants prepararan un platet amb de seus millors productes i l'oferiran a totes aquelles persones que vulguin tastar el sabor del Mercat.

Cada paradista participant prepararà un plat diferent i els assistents podran tastar-los a preus molt econòmics. La jornada es farà al carrer Virtut, al costat del mateix mercat, en horari de 9 del matí a 2 de la tarda, un horari ideal per venir a esmorzar o bé fer un vermut en bona companyia.

Les degustacions es podran fer al davant de cada una de les parades participants que es col·locaran al carrer Virtut, on s'hi habilitaran taules i cadires per a que tothom pugui compartir l’experiència amb amics o familiars. A més, hi haurà música per amenitzar la jornada.

En tot això, la botiga Herbadiet protagonitzarà una nova iniciativa com a espònsor del  equip de motos 95 EXIT, del campionat de les 24 hores de Montmeló. Es presentarà la motocicleta que correrà aquesta temporada, pilotada per l’igualadí Cesc Velàzquez que amb els seus companys d’equip, competiran aquest juliol al circuit de Montmeló.

Aquesta és una iniciativa de l'Associació de Botiguers de la Masuca, amb la col·laboració del departament de Comerç de l'Ajuntament d'Igualada.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Mestre Muntaner, 86
Tel 93 805 04 09 Ext.3255
[email protected]
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram