CONTACTE

Els iBons ja es poden utilitzar en més de 100 comerços igualadins

18 de novembre de 2021

Els iBons ja es poden fer servir en 100 establiments diferents de la ciutat d’Igualada. Aquesta setmana s’ha arribat a aquesta xifra i es preveu que encara pugui augmentar, ja que els comerços encara poden sumar-se a la campanya. A la web ibonsigualada.cat poden consultar-se tots els establiments adherits i des d’allà també, els comerços interessats poden gestionar la seva adhesió.

La campanya iBons d’Igualada funciona a través de la compra de bons que el consumidor pot descarregar-se a través de l’aplicació i que pot consumir fins al 12 de desembre o fins a finalitzar les existències. El preu del bo és de 10 euros, dels quals el ciutadà només en paga 6 euros i els 4 restants els subvenciona l’Ajuntament. Cada ciutadà pot adquirir fins a 5 bons. Així, qualsevol ciutadà empadronat a Igualada major de 16 anys pot gaudir de 20€ de descompte en les seves compres. En total, s’han emès bons per un valor de 100.000 euros, dels quals cada comerç pot disposar d’un màxim de 2.500 euros en bons.

La campanya pretén incentivar la compra en el comerç local a través d’una acció amb la que tant consumidor com comerç hi surten guanyant.

Font: La Veu de l'Anoia

© Ajuntament d’Igualada Servei de Comerç
closephoneenvelopelocation-arrowellipsis-vchevron-down
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram