CONTACTE

Els placers del Mercat de la Masuca visiten el Mercat d'Olot per conèixer la seva experiència en el procés de reforma d'un mercat

3 de març de 2022

El passat 1 de març els placers del Mercat de la Masuca acompanyats de l'àrea de comerç i mercat de l'Ajuntament d'Igualada, així com el regidor de Promoció Econòmica Jordi Marcè, van visitar el Mercat d'Olot per tal de conèixer com varen viure el procés de reforma del seu mercat.

El mercat d'Olot és conegut per ser un mercat de 2a generació amb un alt índex d'activitat. Les seves instal·lacions estan adaptades a les necessitats dels mercats d'avui en dia i son un exemple més de mercat que conviu amb un operador com és Mercadona, el qual actua com si fos una parada més.

Els placers del mercat busquen doncs inspiració en un mercat com el d'Olot per agafar idees de com treballar les seves futures parades, per veure quina organització tenen i com duen a terme les tasques diàries del propi mercat.

© Ajuntament d’Igualada Servei de Comerç
closephoneenvelopelocation-arrowellipsis-vchevron-down
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram