CONTACTE

Funcionament del servei de WhatsApp de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada

 

 
El Departament de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada posa en funcionament una llista de WhatsApp amb les característiques següents:

 

Règim d’ús:

 

  • Finalitat:

 
El servei de missatgeria del sistema de missatgeria de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada té com a finalitat emetre missatges informatius sobre qüestions relacionades amb el sector del comerç. Les persones subscrites a aquesta llista de distribució rebran informació institucional i de servei. Aquesta prestació també servirà per rebre informació a temps real en cas d’incidències o emergències.

 

  • Alta de subscriptors o usuaris:

 
Totes aquelles persones que vulguin rebre informació a través de la llista de distribució de WhatsApp de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, hauran de guardar-se el número (639 09 69 45) a la seva agenda de contactes i enviar un missatge expressant la voluntat de rebre comunicacions per part de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada. La base de dades s’actualitzarà periòdicament.

 

  • Com es rebran els missatges de la llista de distribució?

 
L’usuari rebrà els missatges de la mateixa manera i amb l’aparença d’un missatge convencional. Sempre que hi hagi informació d’interès pel sector, l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada enviarà comunicats informatius entre les 9 hores i les 13 hores. En casos excepcionals i d’urgències també es podran enviar missatges fora de les hores convingudes.

 

  • Condicions de l’ús de la missatgeria:

 
Aquest canal no és un grup de WhatsApp, és una llista de distribució on els usuaris no podran interactuar entre ells. A la vegada, l’Ajuntament d’Igualada es reserva el dret de no interactuar amb els usuaris del servei ni respondre cap de les peticions. Es tracta d’un servei d’informació on, en cap cas, es respondran les trucades ni es contestaran els missatges rebuts. Tampoc servirà com a canal per a comunicar incidències o queixes. Els tràmits amb l’administració seguiran com fins ara: per registre d’entrada a l’Ajuntament o bé per telèfon. Aquest número de mòbil només servirà per al servei de missatgeria i la comunicació serà unidireccional.

 

  • Política de privacitat:

 
El llista de distribució ha estat creada d’acord amb les condicions legals i les polítiques de privacitat que s’estipulen dins la normativa interna de WhatsApp. Per tant, l’Ajuntament d’Igualada no verificarà la identitat de l’usuari registrat i confia que les persones actuïn d’acord a les condicions d’ús del mateix proveïdor, WhatsApp. Els números de telèfon que es registrin són privats. Això vol dir que en cap cas els usuaris seran coneixedors de la identitat d’altres usuaris o de terceres persones que també facin ús d’aquest servei.
L’Ajuntament –i per tant, el grup de WhatsApp- no disposa doncs de dades personals i no serà gestionat segons cap política de protecció de dades.

 

  • Drets del subscriptor o usuari:

 
En tot moment l’usuari té dret de cancel·lar la seva subscripció i, per tant, deixar de rebre missatges de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada. Per donar-se de baixa del servei, cal que enviï un missatge de WhatsApp amb la paraula “desapuntar”. La base de dades s’actualitzarà periòdicament.
 
 
  • Polítiques de gestió:

 
L’òrgan responsable de la llista de distribució és únicament i exclusivament de:
 
Ajuntament d’Igualada
Plaça de l’Ajuntament, 1, 08700, Igualada
 
Telf: 938031950

 

© Ajuntament d’Igualada Servei de Comerç
closephoneenvelopelocation-arrowellipsis-vchevron-down
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram