Igualada entrega els premis de l’11è Concurs d’Aparadors de Mostra Igualada

4 d'abril de 2023

Aquest dimarts, 4 d’abril, s’ha fet entrega dels premis de l’11è Concurs  d’Aparadors de Mostra Igualada, organitzat per l’àrea de comerç de  l’Ajuntament d’Igualada. En aquesta edició hi han participat 20 establiments de  tipologies molt diverses. Els establiments que han rebut el 1er, 2n i 3r premi son Tallers Marcel Claramunt, Texpi i Òptica Rodrigo, respectivament

Aquest any, el concurs va començar el dilluns 20 de març i va finalitzar  conjuntament amb la Mostra Igualada el diumenge 2 d’abril. Durant aquest  període un jurat format per un representant de l’entitat organitzadora i persones relacionades amb el món de l’art, han fet les deliberacions que donen peu als  vencedors del concurs. 

El concurs d’aparadors és una iniciativa paral·lela i complementària a la Mostra Igualada, fira d’espectacles infantils i juvenils. Tradicionalment, els establiments  decoren els seus aparadors d’acord amb la temàtica de la Mostra Igualada,  aquest any “no es poden posar portes al camp” i encoratgen al públic a visitar-los i gaudir dels aparadors. 

A banda del concurs, durant el mateix període ha estat possible participar al joc  del comerç. Tots aquells participants formaran part del sorteig que es durà a  terme el pròxim 23 d’abril, dia de Sant Jordi, on el guanyador s’endurà una  tauleta digital com a premi.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Barcelona 105 - Tecnoespai
Tel 93 806 65 55
[email protected]
twitter-squarefacebook-square
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!