IGUALADA POSA EN MARXA L’OPERACIÓ SUMA+ AMB PATRULLATGES A PEU DEL COS DE MOSSOS D’ESQUADRA I POLICIA LOCAL ALS EIXOS COMERCIALS DE LA CIUTAT

25 de novembre de 2021

Amb l’inici de la campanya de Nadal, la tinenta d’alcalde i regidora de governació de l’Ajuntament d’Igualada, Carlota Carner, acompanyada pel cap de policia local Jordi Dalmases, el cap del cos de Mossos d’Esquadra a Igualada, Ramon Roig i el sots cap Joan Maria Testagorda, ha donat a conèixer la posada en marxa de l’operació Suma+, que consistirà en l’efectuació de patrullatges a peu per part de parelles de Policia Local i de Mossos d’Esquadra durant tota la setmana.

Carner ha explicat que la campanya consistirà en sumar esforços i coordinació màxima entre les dues forces de seguretat a la nostra ciutat per estar presents i cobrir les zones comercials d’Igualada durant tota la setmana, matins, tardes i vespres.

Aquesta campanya s’afegeix a les mesures de reforç de la seguretat de les últimes setmanes: la incorporació de 8 agents a la Policia Local, l’increment de la presència a peu de carrer i, també, del patrullatge nocturn. La regidora d’Interior ha explicat que l’objectiu d’aquesta campanya és el “de donar suport a ciutadans i comerços, fent una tasca de proximitat i de prevenció, atendre demandes i escoltar les inquietuds dels ciutadans”.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Mestre Muntaner, 86
Tel 93 805 04 09 Ext.3255
[email protected]
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram