Ja tenim els comerços guanyadors del concurs d'aparadors de la Mostra Igualada

19 d'abril de 2024

L’àrea de comerç de l 'Ajuntament d'Igualada ha fet públics els guanyadors del concurs d’aparadors , en el marc de la Mostra Igualada. Aquest any han guanyat els aparadors: Franquesa (Kroko), al carrer Sant magí, 2, Inuit al carrer Comarca 38 i Galeria d’art GC al carrer del Clos 15.

Tots els aparadors han estat molt treballats i han evocat el teatre com allò que et desperta els sentits, les emocions, i que et transporta a un viatge màgic sense límits.

Els premis s'han decidit després d'una deliberació rigorosa del jurat, que en va destacar l’impacte visual, l’originalitat, creativitat i el grau de vinculació amb la temàtica de la Mostra, que enguany era “ Transforma el teu aparador en allò on et porta el teatre”.

Com a novetat aquest any s’ha atorgat un premi a l’aparador més popular, que ha recollit més “m’agrada” a l’instagram de Comerç Igualada. Ha estat l’aparador de Moda Complements Dona, al c/ Argent 8, inspirant-se en el viatge sense límits que t’aboca el teatre.

Des de l'Ajuntament d'Igualada volem felicitar als guanyadors i agrair a tots els establiments participants la seva implicació en aquesta activitat cultural tan destacada. Seguirem treballant per promoure i fomentar el comerç local.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Barcelona 105 - Tecnoespai
Tel 93 806 65 55
[email protected]
twitter-squarefacebook-square
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!