Jornada de treball amb els placers del Mercat de la Masuca per enfocar el projecte de Reforma del Mercat

2 de juny de 2022

El passat 1 de juny va tenir lloc una jornada de treball entre l'Ajuntament d'Igualada i els placers del Mercat de la Masuca per tal de seguir treballant amb el procés de reforma de l'actual mercat.

Amb l'objectiu de disposar d'un mercat de 3a generació, l'Ajuntament d'Igualada va exposar als placers actuals i nous interessats quins serien els següents passos del projecte. Tot aquell que ho va voler, va poder preguntar i resoldre dubtes.

Actualment l'Ajuntament d'Igualada treballa per obtenir el projecte bàsic de la reforma a finals d'any paral·lelament a la confecció dels futurs lots de cessió. Sempre amb un treball constant amb els placers, l'objectiu és fer el més fàcil i còmode possible tot el procés per tal de que els placers que vulguin participar del mercat del futur, puguin fer-ho amb garanties.

A la reunió van assistir la Regidora d'Hisenda Montse Duch, el Regidor de Dinamització Econòmica Jordi Marcè, l'arquitecta municipal encarregada del projecte Marta Garcia i l'equip tècnic que col·labora amb el projecte del nou mercat.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Mestre Muntaner, 86
Tel 93 805 04 09 Ext.3255
[email protected]
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram