La cursa Igualada Urban Running recupera el seu format habitual i omplirà el centre d’Igulada el proper 26 de novembre

17 de novembre de 2022

El dissabte 26 de novembre torna la Igualada Urban Running Night Show, la tradicional cursa urbana d’Igualada oberta a tothom que arriba a la seva 11a edició. Com és habitual, l’esdeveniment comptarà amb una sèrie de curses per a totes les edats que transcorren pel centre de la ciutat i són ideals per gaudir en família, en parella o amb els amics.

La regidora d’Esports, Patrícia Illa, acompanyada del regidor de Comerç, Jordi Marcè; el director d’Ocisport, Albert Balcells i la presidenta d’Igualada Comerç, Laura Llucià han presentat aquest dimecres l’onzena edició d’aquesta cursa que recupera el seu format habitual després de dos anys marcats per la pandèmia que van obligar a fer-la en format virtual.

Illa ha destacat que aquest esdeveniment, totalment consolidat a la nostra ciutat, “és una festa del rúnning amb participació familiar i que omple el centre de la ciutat  amb la implicació dels comerços de proximitat”. De la mateixa manera el regidor de Comerç ha posat en valor “l’atracció i el dinamisme que genera aquesta cursa a la ciutat amb un ambient distès i familiar”.

Albert Balcells, d’Ocisport, ha explicat que el proper dissabte 26 de novembre es duran a terme 3 curses: La popular amb sortida a les 18:30h de 5 km que dona 2 voltes al circuit urbà de 2,5 km; la Mini Run by Kids&US a les 17h per a nens de 3 a 5 anys nascuts del 2017 al 2019, aquesta cursa és apta per córrer amb acompanyants i són només 500 metres i la Kids & US Run amb sortida a les 17:40h per a nens de 6 a 11 anys nascuts del 2011 al 2016 i que dona una volta al circuit de 2,5 km. Totes les curses s’inicien i acaben a la Rambla de Sant Isidre.

Amb la inscripció s’inclou el dorsal de participació (el quals estan a punt d’esgotar-se), cronometratge, serveis mèdics, assegurança d’ accidents, avituallament líquid al final de la carrera i un obsequi commemoratiu.

Les inscripcions es poden fer on line a la web: www.urbanrunning.cat/inscripcions/

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Barcelona 105 - Tecnoespai
Tel 93 806 65 55
[email protected]
twitter-squarefacebook-square
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!