L’Ajuntament d’Igualada crea l’aula de comerç, un espai digital amb recursos formatius pels sectors del comerç, mercat i restauració

18 de febrer de 2021

L’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada ha creat l’Aula de Comerç, un espai dedicat a oferir recursos formatius no reglats adreçats als sectors del comerç i de la restauració i que s’incorpora al web www.comerçigualada.cat. L’aula virtual es divideix en tres grans apartats: un programa estable de durada semestral, oberta a la inscripció i participació dels comerços que hi estiguin interessats, un apartat de sessions formatives extraordinàries, com ara ponències, xerrades i activitats similars, i un tauler de recursos, en què s’aniran recollint materials formatius que altres organismes, administracions i entitats posin a disposició del sector. Actualment ja es pot consultar el programa estable del primer semestre de 2021, per al qual ja s’han obert, també, les inscripcions.

La creació de l’Aula Comerç respon a la demanda detectada a través de les valoracions dels participants en les iniciatives formatives que l’Ajuntament d’Igualada va posar a l’abast de l’àmbit del comerç, el mercat i la restauració durant l’any 2020. En concret, durant el segon semestre de l’any passat es va impulsar un seguit de píndoles formatives destinades a donar suport al sector comercial i a impulsar la seva adaptació al món digital. Les sessions van aplegar un total de 156 assistents, un 94% dels quals va mostrar-se favorable a la creació d’un programa formatiu anual.

Arran de la situació creada per la pandèmia de la Covid-19, el Departament de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada va impulsar diverses activitats formatives, la majoria de les quals van ser en format virtual i van centrar-se en temes relacionats amb la digitalització dels negocis, atès l’evident canvi de dinàmiques que, si bé ja s’estaven produint, s’han accelerat a causa de l’actual context sanitari.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Barcelona 105 - Tecnoespai
Tel 93 806 65 55
[email protected]
twitter-squarefacebook-square
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!