L’Aula de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada impulsa 4 nous cursos per aquests pròxims mesos

18 de febrer de 2022

Des de l’any 2020, l’àrea de comerç de l’Ajuntament d’Igualada posa a disposició del comerç local, de forma gratuïta, un seguit de recursos formatius a fi i efecte de contribuir en el seu procés de transformació i adaptació digital, així com millorar aspectes del seu dia-dia.

Aquests recursos formatius es poden trobar a la web del departament (www.comerçigualada.cat) i requereixen d’inscripció prèvia per poder-ne gaudir. A la web s’hi pot trobar el programa extens i el formulari per realitzar la inscripció. 

L’any 2021 va acabar amb les píndoles formatives previstes pels mesos de setembre, octubre i novembre. En aquella ocasió, tots els cursos es van impartir en format virtual ja que la situació sanitària no va permetre la presencialitat.

Les píndoles formatives previstes pels propers mesos combinen el format virtual amb el presencial, fent la primera en format virtual a través de la plataforma Teams i les següents en format presencial a l’aula de formació del Casal d’Entitats de l’Espai Cívic Centre.

En aquest sentit, el programa formatiu anirà de març a juny amb 4 píndoles formatives de diferent temàtica que pretenen aportar el seu granet d’arena, de forma gratuïta, en l’evolució i implementació de les noves eines digitals.

Els dies 2, 9, 16 i 23 de març està previst el curs “Canva, la plataforma de disseny més potent de la xarxa”. Aquest s’impartirà en format virtual a través de la plataforma Teams, cada dia a les 15:00h. Seran sessions d’1,5 hores, amb un total de 6.

Seguidament, el dia 6 d’abril, es durà a terme la píndola “MILLORA LA VISIBILITAT DIGITAL DEL TEU NEGOCI GRÀCIES A LA TEVA UBICACIÓ”. En aquesta ocasió serà en format presencial a l’aula de formació del Casal d’Entitats a l’Espai Cívic Centre, a les 15:00h i amb una durada de 1,5 hores.

A continuació, l’11 de maig es realitzarà el curs “APRÈN LES NOVETATS D'INSTAGRAM PEL 2022 I VEN MÉS GRÀCIES A AQUESTA XARXA SOCIAL ”. També en format presencial, a la mateixa hora i en el mateix espai.

Finalment, el 8 de juny s’impartirà l’última píndola formativa abans de començar l’estiu. Es tracta de “EL TEU COMPTE DE WHATSAPP BUSINESS POT SER LA TEVA MILLOR PLATAFORMA DE VENDES”. Amb el mateix format, ubicació i hora, donarà punt i final al programa previst pel primer semestre i conclourà amb l’enquesta de satisfacció que permet elaborar els següents plans formatius.

Recordem que també disposem de l’espai del CAFÈ DEL COMERÇ.
Per aquells que disposin d’una estona abans d’obrir a la tarda, una vegada al mes podran assistir al “cafè del comerç”, un espai dedicat a compartir experiències del sector. En cada edició es mantindrà una conversa amb un invitat o invitada que compartirà el seu cas d’èxit o la seva expertesa en algun aspecte del negoci.

Per aquests propers mesos de març, abril i maig, es preveuen les següents tres temàtiques. L’experiència del client a la botiga, on un expert ens parlarà de la importància dels cinc sentits i tot allò que podem fer per millorar l’experiència del nostre client, des d’olors, sensacions, tonalitats de llum, so d’ambient, etc. La reducció de despeses a partir de la reducció de residus, és a dir, tot allò que podem fer per evitar despeses innecessàries. I per últim, un petit taller de fotografia que de les mans d’un professional del sector, podrem aprendre a fotografiar i gravar adequadament els nostres productes només utilitzant el nostre smartphone. Des de l’Àrea de Comerç s’encoratja a tot el comerç local a fer ús de tots els recursos formatius que es posen a disposició del comerç. Al mateix portal web del departament es poden trobar altres iniciatives que també poden ajudar amb aquest procés de formació i canvi. Per exemple, el Tauler de Recursos, que es pot trobar dins l’apartat de l’Aula de Comerç, s’hi pengen ofertes formatives pel sector del comerç i restauració, organitzats per diferents organismes i que en la gran majoria d’ocasions són serveis molt útils i també gratuïts.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Barcelona 105 - Tecnoespai
Tel 93 806 65 55
[email protected]
twitter-squarefacebook-square
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!