CONTACTE

L’Aula de comerç de l’Ajuntament d’Igualada ofereix dos nous cursos els mesos d’abril i juny

29 de març de 2021

Els cursos es centren en el coneixement de la signatura electrònica i el muntatge de vídeos per a promocionar els establiments

L’ajuntament d’Igualada ha posat en marxa diversos cursos formatius enfocats a donar suport als sectors del comerç, l’hostaleria, la restauració i els serveis del comerç al detall. Fins al moment els cursos, que s’engloben dins l’Aula de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, han tingut una participació de 61 inscrits.

Aquestes píndoles formatives s’han creat per tractar temes cada vegada més habituals com podrien ser la digitalització del negoci o la possibilitat de realitzar tràmits electrònics.

Actualment s’han dut a terme els cursos “Eines digitals per millorar la relació amb la teva clientela, Whatsapp Business”, “L’aparador, la cara del teu negoci” i “Fes imatges professionals per al teu establiment”. A finals d’abril està previst el curs “Coneix el certificat digital i la signatura electrònica” i finalment, tancant el programa del primer semestre, “Crea i munta els teus propis vídeos” que es durà a terme el juny.

Els cursos es realitzen en format virtual, tot i que des de l’Àrea de Comerç confien que en un futur es puguin reemprendre les accions de forma presencial. Des de l’Ajuntament d’Igualada es fa una crida als sectors perquè se sumin al programa i assisteixin a les formacions. Es tracta d’una acció totalment subvencionada per l’ajuntament i no suposa cap cost econòmic pels botiguers.

D’altra banda, l’Aula de Comerç també compta amb altres recursos de caire formatiu que poden ser d’ajuda pels sectors als qui van dirigits. En especial es destaca el Tauler de Recursos que es pot trobar dins l’apartat de l’Aula de Comerç de la web de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada (www.comerçigualada.cat). En aquest espai s’hi van publicant ofertes formatives organitzades per altres entitats o organismes. La gran majoria són també subvencionades i consegüentment no suposen un cost econòmic pels inscrits.

© Ajuntament d’Igualada Servei de Comerç
closephoneenvelopelocation-arrowellipsis-vchevron-down
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram