L'encesa de llums amb el fanalers i la Conxita la Teixidora, obriran la campanya teixint el nadal

21 de novembre de 2023

L’encesa de llums marcarà l’inici de Nadal a Igualada. Serà aquest divendres 24 de novembre a les 20.30 h a la plaça de l’Ajuntament, amb un acte presentat pels fanalers i les fanaleres del Bosc Màgic, acompanyats de la Conxita la Teixidora.

Tots ells, donaran la benvinguda al Nadal en una presentació teatral en la qual explicaran l’eix temàtic de la campanya de Nadal, enguany dedicat al teixit i a la història tèxtil de la ciutat. A més, també presentaran totes les activitats que passaran aquests dies al Bosc Màgic i que tindran com a escenaris la zona comercial de l’Avinguda Balmes, el passeig Verdaguer, la plaça de Cal Font, la Rambla, la Plaça de l’Ajuntament i diversos carers del Barri de la Font Vella.

L’espectacle comptarà amb la participació dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, que acompanyaran els fanalers en la posada en escena, i de la Conxita Teixidora de la mà de l’associació Dessota.

Un any més l’Ajuntament fa una aposta decidida per la sostenibilitat. Així tot l’enllumenat nadalenc és exclusivament amb llums LED de baix consum, i també es tindrà cura en els horaris d’encesa per aconseguir així més estalvi energètic fora dels horaris comercials.

Els carrers de la ciutat s'ompliran d'ambient nadalenc amb la finalitat d'atraure visitants de dins i de fora de la ciutat i d'incentivar les compres als comerços locals. A més de les activitats pròpies del Bosc Màgic, la ciutat acollirà un centenar d’activitats culturals, lúdiques i solidàries per a tots els públics, com el Saló de la Infància, la Fira de Nadal, els Pastorets o l’arribada del Patge Faruk i ses Majestats els Reis d’Orient.

Les activitats per aquestes festes es poden consultar a l’aplicació "agenda igualada", disponible gratuïtament per a mòbils Android i IOS.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Barcelona 105 - Tecnoespai
Tel 93 806 65 55
[email protected]
twitter-squarefacebook-square
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!