CONTACTE

Next Generation - Ajuts del Programa de modernització del Comerç: Fons Tecnològic (Bases Reguladores)

Recentment s’han publicat les bases d’aquesta convocatòria d’ajut Next Generation i volem que estiguis informat/da!

Entitat:

CONSORCI DE COMERÇ, ARTESANIA I MODA (Generalitat de Catalunya)

Adreçat a:

Les persones professionals autònomes i les petites i mitjanes empreses que siguin titulars d'un establiment de comerç al detall. També les entitats territorials, gremis i entitats sectorials de comerç sense ànim de lucre i les associacions de mercats municipals sedentaris i no sedentaris. Per ser beneficiari d'aquestes subvencions l'activitat principal del negoci haurà de correspondre amb les activitats recollides dins del CNAE 45 o 47 de la Classificació Nacional de les Activitats Econòmiques 2009 (CNAE 2009).

Actuacions subvencionables:

En el cas de les empreses de comerç es consideraran subvencionables els projectes que incloguin les actuacions següents:

  • Noves tecnologies dirigides a millorar diferents àrees de l'estratègia comercial en línia i de comunicació, del model de negoci i de l'experiència de compra.
  • Transformació del punt de venda.
  • Sostenibilitat i economia circular.

En el cas de les entitats i associacions de comerç es consideraran subvencionables actuacions com l’ús de noves tecnologies i tècniques d'analítica avançada, inversions en els canals digitals de les associacions i l’adquisició de mobiliari i eines tecnològiques, entre d’altres.

Quantia:

El pressupost de la primera convocatòria serà de més de 7.500.000 euros. La intensitat de l’ajut que es concedeixi serà d’un màxim del 80% de les despeses subvencionables fins a 75.000 euros.

Termini:

Pendent de publicació de la convocatòria.

Consulta’n tots els detalls a la pàgina de la convocatòria.

Més informació
© Ajuntament d’Igualada Servei de Comerç
closephoneenvelopelocation-arrowellipsis-vchevron-down
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram