CONTACTE

S’obre el període d’inscripció al 11è Concurs d’Aparadors de la Mostra Igualada

10 de febrer de 2023

En el marc de la dinamització del comerç de la ciutat, s’impulsa el 11è Concurs d’Aparadors de la Mostra Igualada, organitzat per l’àrea de comerç de l’Ajuntament d’Igualada (Comerç Igualada).

Tradicionalment cada any, es celebra el concurs d’aparadors aprofitant l’esdevenir de la Fira d’Espectacles Infantils i Juvenils de la Mostra Igualada, que la seva 34ena edició, se celebrarà del 30 de març al 2 d’abril.  

L’actual concurs segueix el tradicional sistema de valoració. Un jurat professional, format per un representant de cada entitat organitzadora i persones relacionades amb el món de l’art, valorarà cada aparador. Les deliberacions seran secretes i inapel·lables.

Una vegada finalitzat el concurs s’agregaran les propostes del jurat i es publicaran els establiments guanyadors al portal de Comerç Igualada i a les respectives xarxes socials. Recordem que els premis pels establiments guanyadors del concurs són un primer premi de 500,00€, un segon premi de 300,00€ i un tercer premi de 100,00€.

Participen al Concurs d’Aparadors tots aquells comerços d’Igualada que s’hi inscriuen. Per fer-ho, només cal omplir el formulari d’inscripció que es pot trobar a la web de l’àrea de comerç de l’Ajuntament d’Igualada (https://comerçigualada.cat) i el període anirà del 8 al 22 de febrer.

Els establiments hauran de mantenir decorats els seus aparadors des del 20 de març al 2 d’abril, sempre sota la temàtica indicada. Aquesta temàtica està totalment relacionada amb la Mostra Igualada. Concretament aquest any es basa en la frase “no se pueden poner puertas al campo” en referència a la inutilitat de posar límits i fronteres en un espai de llibertat.

El teatre és ficció i llibertat creativa. La porta és una invitació a anar al teatre i a deixar-se portar per aquest món paral·lel ple d’imaginació.

Paral·lelament també tindrà lloc “El Joc del Comerç de la Mostra”. En aquest joc, els participants hauran de relacionar cada aparador amb un color: blau, groc, verd o vermell. En el diari de Mostra Igualada, hi haurà un espai dedicat al joc, que inclourà una llista amb el nom i l’adreça de tots els comerços participants. Els participants hauran d’identificar el color de l’aparador de, com a mínim, 15 comerços i dipositar la butlleta al Punt d’informació de Mostra Igualada (plaça de Cal Font, durant la fira) o a Cal Maco, alberg i oficina de turisme (Plaça de la Creu, 18).

Entre tots els participants que ho hagin relacionat correctament, se sortejarà una tauleta digital el dia 23 d’abril.

Des de l’Ajuntament d’Igualada es fa una crida a tots aquells establiments comercials que vulguin participar a que s’inscriguin al concurs i decorin els seus aparadors amb la mateixa il·lusió d’altres anys.

© Ajuntament d’Igualada Servei de Comerç
closephoneenvelopelocation-arrowellipsis-vchevron-down
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram