S’obre el període d’inscripció del 9è concurs d’aparadors de la Mostra Igualada

16 d'abril de 2021

Les decoracions dels aparadors hauran d’inspirar-se en l’efecte de la paridòlia que centra la imatge gràfica de La Mostra d’aquest any

Fins al 4 de maig tots els comerços d’Igualada que ho vulguin poden inscriure’s al 9è Concurs d’Aparadors de la Mostra d’Igualada. L’activitat està impulsada per l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada en el marc de la dinamització del comerç de la ciutat.

Per participar només cal omplir el formulari d’inscripció que es pot trobar a la web www.comerçigualada.cat. Els comerços participants han de mantenir els aparadors decorats del 17 al 30 de maig. Aquest any, la temàtica de les decoracions ha d’estar relacionada amb la imatge gràfica de la Mostra Igualada que es basa en la paridòlia, un fenomen que consisteix en veure cares en objectes quotidians i que és símptoma d’una alta capacitat sensorial.

L’edició d’aquest any presenta novetats en el sistema de votació. Qualsevol persona que disposi de telèfon mòbil amb càmera podrà escanejar el codi que trobarà en el mateix aparador i podrà efectuar el seu vot.

Mentre el concurs estigui actiu, s’aniran rebent les puntuacions dels propis ciutadans que participin en aquesta votació popular. Una vegada finalitzat, es durà a terme el recompte i es publicaran els establiments guanyadors al portal de Comerç Igualada i a les respectives xarxes socials. Recordem que els premis pels establiments guanyadors del concurs són un primer premi de 400€, un segon premi de 250€ i un tercer premi de 150€.

Des de l’Ajuntament d’Igualada es fa una crida a tots aquells establiments comercials que vulguin participar a que s’inscriguin al concurs i decorin els seus aparadors amb la mateixa il·lusió d’altres anys.

L’edició del concurs de l’any passat hauria sigut la 8a, però donada la situació excepcional derivada de la Covid19 el concurs d’aparadors previst pel març del 2020 va quedar anul·lat, tot i estar plenament preparat. 

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Barcelona 105 - Tecnoespai
Tel 93 806 65 55
[email protected]
twitter-squarefacebook-square
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!