Torna el Joc del Comerç en el marc de la Mostra d’Igualada

23 de març de 2022

L’Àrea de Comerç del departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada promou fins al 10 d’abril una nova edició del Joc del Comerç. Es tracta d’un concurs en el què s’anima als  passejants a observar els aparadors decorats en motiu de La Mostra i emplenant una butlleta que es troba al diari oficial de la Mostra, participar del joc i guanyar una tauleta digital.

Enguany el joc consisteix en relacionar un mínim de 15 establiments, els quals participen al concurs d’aparadors, amb un color; blau, groc, verd o vermell/taronja. Aquest color és visible a l’aparador en format de pilota.

Una vegada omplerta la butlleta, s’ha de retallar i lliurar al Punt d’informació de la Mostra instal·lat al Punt de difusió cultural i turística (c/ Garcia Fossas, 2).

Entre tots els participants que hagin relacionat correctament, com a mínim, 15 comerços amb el seu color, se sortejarà una tauleta digital el dia 23 d’abril de 2022, a Cal Font, en directe per Ràdio Igualada.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Mestre Muntaner, 86
Tel 93 805 04 09 Ext.3255
[email protected]
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram