TORNA EL NADAL A IGUALADA I ES MULTIPLIQUEN LES ACTIVITATS EXTERIORS I GRATUÏTES A CAL FONT

1 de desembre de 2021

L'Ajuntament aposta per multiplicar l'oferta d'activitats exteriors que seran gratuïtes com una paret d'escalada, un circuït de Pump Truck, un laberint o una tirolina.

“Torna el Nadal!” és l’eslògan que l’Ajuntament d’Igualada ha escollit per presentar una farcida agenda d’activitats en format presencial després que l’any passat no se’n pogués celebrar pràcticament cap a causa de la pandèmia. L’alegria per la recuperació de la festa més emblemàtica i familiar de l’any i les ganes de retrobar-se i participar de la ciutadania ha propiciat
l’organització d’una cinquantena d’actes culturals, lúdics i solidaris per a tots els públics des d’ara i fins a mitjans del mes de gener.
Enguany, doncs, es recuperen de manera presencial actes tan emblemàtics com la Cavalcada de Reis, la cantada de Nadales a la Plaça de l’Ajuntament, els Pastorets i les activitats a la plaça de Cal Font, totalment noves, sostenibles i gratuïtes: escalada en Bloc sobre matalassos, un circuit Pump Truck de bicicletes i una tirolina de 35 metres per a nens a partir de 5 anys.
Una altra de les novetats destacades és la inauguració de la sala petita de l’Ateneu Cinema que comptarà amb una obertura de portes i una inauguració popular.
Es reedita la Fira de Nadal en casetes de fusta al nucli antic durant diversos caps de setmana del mes de desembre i es recuperen les activitats infantils i el “Fem cagar el Tió”. Pel que fa al Saló de la Infància, canvia de format per adaptar-se a la situació sanitària i es reconverteix en diverses activitats infantils de lleure a l’aire lliure del 27 de desembre al 4 de gener, també a la Plaça de Cal Font, i Casals de Nadal del 27 de desembre al 7 de gener.
La presentació de l’agenda d’activitats s’ha fet aquest matí a l’Ajuntament d’Igualada, amb la participació de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, la Tinenta d'Alcalde Carme Riera, el regidor de Promoció de la ciutat, Miquel Vives, i el regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcé. Tots ells han celebrat poder recuperar la presencialitat dels actes, així com el gruix d’activitats culturals que se celebren aquest Nadal a la ciutat i que encetaran la capitalitat de la Cultura Catalana.
El consistori igualadí espera també que l’agenda d’actes presentada avui serveixi per donar molta vida als carrers d’Igualada, atraure visitants i ajudar així a dinamitzar el comerç i la restauració local, després d’un any i mig complicat a causa de les restriccions sanitàries, i han fet una crida a la ciutadania perquè compri als comerços de proximitat que ajuden a mantenir vius els carrers durant tot l’any.

Activitats gratuïtes d’Escalada, Tirolina i Pump Truck a la Plaça de Cal Font, les novetats més destacades
Es recupera la cavalcada de Reis, i el Saló de la Infància es reconverteix en activitats infantils a l’aire lliure i diversos Casals de Nadal.

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Barcelona 105 - Tecnoespai
Tel 93 806 65 55
[email protected]
twitter-squarefacebook-square
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!