L’Aula de comerç reprèn l’activitat amb quatre noves formacions gratuïtes aquest octubre i novembre

5 d'octubre de 2022

L’àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, inicia aquesta tardor un cicle de quatre  formacions gratuïtes. Dues d’elles comptem amb la col·laboració de L’Igualada Fashion Lab i estan principalment destinades al col·lectiu moda. Porten per títol Estilisme: el secret per a una imatge sempre perfecta i Aparadorisme: el ganxo per a millorar la rendibilitat del teu negoci. Les altres dues formacions són: Modernitza la teva botiga i preparem el Nadal i Dubtes concrets sobre Instagram

El curs Estilisme: el secret per a una imatge sempre perfecta, amb una durada de 10 hores, vol ajudar el botiguer o botiguera del sector moda a ampliar el seu repertori de recursos i coneixements, per a poder assessorar la seva clientela en aquest àmbit i així fidelitzar-la i incrementar vendes. Els alumnes aprendran a diferenciar i a conèixer les diferents morfologies per aconseguir una silueta harmoniosa, els colors que il·luminen, coordinar estampats des dels més senzills als més extremats, així com quins accessoris poden ajudar a multiplicar opcions. Es durà a terme els dies 10, 17, 24 i 31 d’octubre, de 9:30 a 12h.

La formació la impartirà l’experta Susanna Maldonado, dissenyadora de moda, estilista i assessora d'imatge des de fa més de vint anys, amb una amplia formació i experiència en el sector. A més, ha dut a terme les recuperacions o interpretacions del Vestit de Sant Ignasi de Loyola, el Salero d’Igualada o els Gegants de la Ciutat. També ha realitzat dissenys i creacions de vestits de núvia i de festa, així com col·leccions com a freelance en moda i companyies de teatre i circ com Farrés Brothers i Cia. o Tot Circ. Actualment és també col·laboradora en la secció de moda de Ràdio Igualada.

Modernitza la teva botiga i preparem el Nadal tindrà lloc el 20 i 27 d’octubre de 15 a 16.45h. Els participants aprendran a millorar l’aparador, crear espais atractius i a adaptar la botiga a les noves tendències, tot enfocant el proper Nadal; Quin atrezzo i elements visuals puc emprar per millorar la imatge del meu comerç?, Com puc col·locar el producte i rotar-lo estratègicament?, Quina cartelleria publicitària, de preus i embolcalls és més idònia per a cada campanya de l'any?, Quins empaquetats són pràctics i seductors?, Quina ha de ser la uniformitat i estètica de les persones del punt de venda?, seran preguntes que donarà resposta aquest curs.

La formació anirà a càrrec de Focalizza, una empresa orientada al desenvolupament i la creació d’eines que contribueixin al desenvolupament del territori, el comerç i l’activitat comercial urbana, en general.

En el curs Aparadorisme: el ganxo per a millorar la rendibilitat del teu negoci, de 4 hores de durada, l’alumnat aprendrà a treure el màxim rendiment del seu aparador i a saber diferenciar el seu producte del de la competència, impulsant així les seves vendes. Es donarà suport en la gestió d’eines d’implantació i exposició de producte, rotació i millora de la rendibilitat, tant visual com econòmica, basades en les accions comercials de la seva marca en funció de les necessitats objectiu. En aquest cas, la formació serà el 21 i 28 de novembre, de 10 a 12h.

El formador serà el reconegut Roberto Domínguez, expert en retail, creatiu aparadorista, visual merchandiser, formador, consultor i conferenciant amb una extensa trajectòria per destacades marques nacionals i internacionals en fashion-retail. Els seus punts forts són la formació i la consultoria, així com la creació i l’aplicació d’estratègies de posicionament a través de tècniques de Visual Merchandising per a identificar i assentar la rendibilitat i la coherència entre la marca i el punt de venta.

La darrera de les formacions serà Dubtes concrets sobre Instagram. L’objectiu d’aquert curs no es altre que resoldre dubtes sobre el funcionament d’aquesta xarxa social. Serà impartit per l’experta en comunicació online Paulina Jordán, de Qomunica, forma part d’un equip complert amb tots els perfils que el món digital necessita. Son creatius, plens d’idees. Amb diferents visions, poden crear marques que “Qomuniquen” de forma diferent. Experts en comunicació, creen plans de comunicació efectius basats en l’escolta activa del mercat. La formació serà el 16 de novembre de 15 a 16.45h.

Totes les formacions es duran a terme en format presencial a l’Igualada Fashion Lab (C/Lleida, 53, 3a planta, Igualada)

Els cursos són gratuïts gràcies als fons FEDER de la Unió Europea, juntament amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d’Igualada. Les places són limitades i les inscripcions s’han de formalitzar a través de la web de Comerç Igualada dins l’Aula de comerç (https://www.xn--comerigualada-mgb.cat/cursos-aula-de-comerc-2on-semestre/)

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Barcelona 105 - Tecnoespai
Tel 93 806 65 55
[email protected]
twitter-squarefacebook-square
Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!